Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Yoga

Yoga for dig med skavanker og særlige hensyn

Lider du af stress, dårlig ryg eller nedsat hørelse? Hensyntagende yoga er skånsom træning for både krop og sind for deltagere med forskellige skånehensyn og skavanker. I træningen arbejdes med at udbedre og forebygge kropslige samt mentale symptomer, bl.a. via træning af kropsholdning, afspænding- og åndedrætsøvelser. Vi tilbyder almindelig hensyntagende yoga, men også yoga rettet mod særlige grupper, fx stressramte og deltagere med rygproblemer eller nedsat hørelse.

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser, uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem underviser i skånsom yoga?

Vores yogaundervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer fra både ind- og udland, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden om yoga og yogaundervisning. Alle underviserne har en særlig viden om de specifikke skavanker, de underviser i at forebygge og udbedre. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold. Holdene er i bl.a. København, Birkerød, Charlottenlund og Frederiksberg.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i skånsom yoga?

Du kan se alle vores hensyntagende yogahold herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København og de andre områder, vi dækker. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4