Skip to content
Yoga hos FOF København

Kundalini yoga

Øg flowet af kroppens naturlige energi med kundalini yoga

Kundalini yoga er en dynamisk yogaform, hvor fysiske kropsøvelser kombineres med åndedrætsteknikker, meditation, afspænding og mantras (lyd). Kundalini yogaens teknikker aktiverer effektivt kroppens energisystemer – også kendt som meridianer og chakraer. Dette naturlige flow af energi styrker kroppens nerve- og immunsystem, og du vil opleve en helende virkning på både krop og sind. 

Kundalini betyder vitalitet eller livskraft, og kundalini yoga handler derfor om at øge flowet af kroppens naturlige energi. I undervisningen arbejder vi på at være tilstede i nuet, holde koncentrationen og forene krop og sind. 

Hvordan foregår undervisningen i kundalini yoga?

Undervisningen i kundalini yoga er en kombination af fysiske kropsøvelser, åndedrætsøvelser, mantras, meditation og afspænding. På nogle af kurserne bruger vi også gong-bade, hvor vi ”bader” i vibrationerne fra gongen – en afslappende og afstressende oplevelse, hvor du kan give slip på spændinger og negative tankemønstre. 

Hvem er undervisningen i kundalini yoga henvendt til?

Kundalini yoga er for alle – både dig med fysiske udfordringer, og dig med en travl og aktiv hverdag, som trænger til et pusterum. Vi tilbyder også særlige kundalini hold til dig, der f.eks. døjer med stress. 

Hvilket niveau foregår undervisningen på i kundalini yoga?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser, uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem underviser i kundalini yoga?

Vores yogaundervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer fra både ind- og udland, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden om yoga og yogaundervisning. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i kundalini yoga?

Du kan se alle vores kundalini yogahold herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København og de andre områder, vi dækker. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér