Skip to content
Latterkursus/latteryoga hos FOF København

Latterkursus/latteryoga

Latterkursus/latteryoga

Dette kursus er for alle, som gerne vil grine, og du behøver ingen erfaring med yoga for at deltage.

Latteryoga er ikke traditionel yoga, men består af stående latterøvelser, som aktiverer mavemusklerne/ægte latter og af yogavejrtrækningsøvelser, som virker energigivende.

Latter giver glæde, fornyet energi og mindsker stress, og netop derfor er det også godt at kunne sætte latteren i gang uden anden grund, end at det føles skønt at grine! Latteryoga er udviklet til netop dette formål af den indiske læge Madan Kataria.

Ifølge forskning styrkes immunforsvaret, når vi griner, og der frigøres en række lykkestoffer i hjernen som endorfiner, dopamin og serotonin, så vi føler os glade og veltilpasse. Hjernen skelner ikke mellem, om du griner rigtigt eller påtaget, men hvis du først griner påtaget, kan det være svært ikke også at grine rigtigt!

Du lærer bl.a. at sige goddag med din latter, grine som en plæneklipper og meget mere. Vi arbejder med humoristiske øvelser og griner med og ikke ad hinanden. Vær forberedt på at motionere mavemusklerne og grine mere efterfølgende. Kom og grin med og lær mere om latter!

Kom gerne i behageligt tøj og medbring evt. din egen yogamåtte/pude til de liggende åndedrætsøvelser. Der er også yogamåtter i lokalet.

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser