Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Yoga hos FOF København

Vinterferie med yoga, detox og mindset-træning

Vinterferie med yoga, detox og mindset-træning

Tag en yogaferie i vinterferien uden lange rejser og med fred i sindet. Den blideste yoga, du nogensinde har prøvet.

Vi hjælper dig med at udrense kroppen med de skønneste friskpressede shots, lækker yoga, åndedrætsøvelser og selvmassage med en udrensende effekt. Du får råd og anvisning på mad, du kan spise i løbet af ugen og dagene efter, så din detox bliver en succes. Vi giver dig hver dag en ampul med sød, supersund bidronningegele til at gå hjem på. Du får også strips med hjem, så du kan teste, om din krop har den rette ph-værdi (eller om den er for sur).

Efter yogaferien vil du mærke styrke og klarhed, føle dig mere frisk, se sundere ud og måske lidt smallere om livet? … og opleve, at du har fået nye sundhedsværktøjer med hjem.

Deltagerforudsætninger: Ingen. Alle kan være med. Uanset køn, højde og drøjde. Vi tager hensyn til dine skavanker. Dog er der trapper op til salen.

Medbring

Din drikkeflaske, behageligt tøj og varme sokker.

Værd at vide

Din yogalærer er Jane Abigail Rosengren. Jane er uddannet coach, har over 20 års erfaring og har gennemført tre yogalæreruddannelser samt udviklet konceptet BodyMindness®.

Kurset indeholder

Velkomst med ingefærshots og olie.

Lækker, blid yoga som øger din smidighed, styrke og kropsbevidsthed og får dig ind i afkroge af din krop, som du måske aldrig har besøgt. Vi har særligt fokus på at lindre spændinger i nakke/skuldre/lænd. Inklusiv afspænding og meditation. Du får strips med hjem, så du i fred og ro kan teste din syre/base-balance, hvilket er en god indikation på din sundhed. Hver dag får du også en ampul med bidronningegele til at gå hjem på.

Program

Kl. 10.00-10.15: Velkomst og shots.

Kl. 10.15-13.00: Blid yoga, afspænding, selvmassage og meditation.

Kl. 12.50-13.00: Vi skåler i den super sunde bidronningegele.

Tidligere deltagere på Janes yogaferier fortæller:

"Tak for den skønneste ferie! Jane er den bedste yogalærer, jeg har mødt gennem mine mange år som yogaudøver. Hun formår at behandle et hold individuelt med det største overskud således, at der tages hensyn til alles behov."
Lisa Buus, 2017

"Jane er en meget højt kvalificeret yogalærer med indlevelse, nærvær og humor, så det var individuelt tilpasset, blid, frigørende og opløftende yogaundervisning. Samtidig yder hun en omsorg for gruppen og for den enkelte, som ikke kan købes for penge. Fantastisk koncept at kombinere yoga og Janes evner for at skabe trygge rammer for spændende og indsigtsfulde samtaler i gruppen."
Lykke Nielsen, 2017

Motion og træning i København

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser