Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

foto af tirsdagskoret

Annes kor

Annes kor

Vi synger fortrinsvis mindre, flerstemmige sange og repertoiret omfatter alle typer sang. Der lægges vægt på, at du udvikler en sund, uanstrengt stemme og får følelse for det musikalske. Vi arbejder ud fra de to tyske stemmedannelsesskoler Atemart og Stimmenthüllung.

Koret har to formål: At du lærer at synge, og at du finder din egen klang. Det kan være en både krævende og vanskelig proces, da stemmen er meget intimt forbundet med din personlighed og identitet.

Vi arbejder med at synge sammen i koret, mens hver enkel holder deres egen stemme. Du kommer til at opleve vokaler og konsonanter på en levende og meget vedkommende måde, hvor du ret hurtigt får fornemmelsen af, at du kan synge og producere noget, der er musikalsk. Vi arbejder med sang ud fra det princip, at det er enkelt at synge, og at alle kan lære det – alt efter indsats. De udfordringer, der måtte opstå, tager vi løbende hånd om.

Den metode, vi anvender i koret, består i at afklæde stemmen dens tillærte ”gevandter” og søge ind til dens egen klang og lære at acceptere den, før man går videre.

Din korleder er Anne, og hun har undervist i sang og korsang i over 20 år – både på aftenskoler og privat. Se evt. mere på annefabricius.com.

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser