Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Musikundervisning hos FOF København

Musikteori

Kurser i hørelære, musikteori og nodelære i København

Undervisning i hørelære er for alle, såvel begyndere, let øvede som øvede sangere og musikere, og omfatter både nodelære, nodelæsning, musikteori, rytmelære, hørelære med lytteøvelser og evt. sang eller spil fra bladet som prima vista. Måske spiller/synger du på et af vores hold og har samtidig lyst til at gå mere i dybden med teorien, noderne og rytmikken. På et kursus i hørelære, musikteori og nodelære vil du få styr på dur, mol og G- og F-nøgle. Du lærer om nodernes værdier, taktarter, intervaller, akkorder, harmonilære, skalaer og mange andre begreber, som vil hjælpe dig til at læse noder og rytmer og synge fra bladet.

Hvordan foregår jeres undervisning i hørelære?

Undervisningen i hørelære foregår på små intensive hold med 2 eller 3 deltagere. Undervisningen varer normalt en lektion pr. uge, som er 45 minutter pr. mødegang pr. hold. Læs nærmere på beskrivelserne for det enkelte hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i hørelære?

Vi tilbyder undervisning i hørelære, musikteori og nodelære i bl.a. Gentofte, Hellerup og København. Du kan tilmelde dig vores kurser i hørelære nedenfor. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. 

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér