Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Sangundervisning hos FOF København

Kunsten at være backing vocalist

Kunsten at være backing vocalist

Du ser dem bag solisten på scenen – og selvom de ikke så tit er fremme i spotlightet, udfører de en virkelig vigtig funktion: Korsangerne.

Det er korsangerne, der støtter op om solisten og skaber dynamiske og understøttende harmonier til leadvokalen. Det er dem, der løfter omkvædet og hjælper med at skabe et samlet, dynamisk og poetisk vokalt udtryk i produktionen – både live- og i studiesammenhæng. De spiller en stor rolle i det sceniske billede, og til forskel fra tidligere forventes det, at en korsanger ofte selvstændigt kan skabe et kreativt bud på harmonier og udtryk.

Til dette weekendkursus dykker vi sammen med underviser Trine Gry intensivt ned i kunsten at være korsanger. Vi arbejder med, hvordan man skaber spændende og effektive kor-arrangementer, og vi vil udfordre dynamikker, scenisk udtryk og meget mere.

Trine Gry er en anerkendt sanger med mange års erfaring som korsanger i Etta Camerons Ensemble »The Voices Of Joy« og i »Scandinavian Pink Floyd Project«. Hun har gennem tiden også deltaget i shows og indspilninger med bl.a. Michael Bolton, Eros Ramazotti, Big Fat Snake, Michael Falck, Linie 3, Aqua, Ace of Base og ved Dansk Grammy, tv- og liveshows.

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser