Skip to content
Sangundervisning hos FOF København

Sang for øvede

Sang for øvede

Dette hold er for dig, der allerede har sunget en masse og har lyst til virkelig at gå i dybden med din stemmes klanglige potentiale.

Her får du indgående vejledning i, hvordan du opnår større stemmemæssig frihed – med større ambitus, bedre klang og mindre slid. Du får konkrete øvelser til træning af både kropsholdning, støtte, stemmelæbelukke og ræsonansindstillinger – og bliver hjulpet til hvad netop du har brug for at fokusere særligt på.

Samtidig tager vi udgangspunkt i de sange, du allerhelst vil synge, og arbejder med hvordan du kan gøre sangene til dine egne med den stemme, du har lige nu – musik og teknik går hånd i hånd.

Hvis du selv skriver sange og gerne vil arbejde med dem, er der også plads til det.

Din underviser er Tobias Rasmussen, som har over ti års erfaring med undervisning af sangere på alle niveauer – fra nybegyndere til professionelle. Han har en KA i sang fra Rytmisk Musikkonservatorium og har videreuddannet sig på Anne Rosing Instituttet, hvor han har taget to uddannelser og en række kurser.

Tobias er stemme-nørd med stort S, men først og fremmest musikelsker! Han er en klar og præcis formidler med blik for sine elevers individuelle behov og interesser.

Musikundervisning i København

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser