Skip to content
Sammenspil hos FOF København

Studie og live

Brænd igennem med din vokal – indspil i et professionelt lydstudie

Er du vild med at synge og kunne du tænke dig at tage din performance og gennemslagskraft til et helt nyt niveau? Drømmer du måske om at få din musik og sangstemme ud i verden? Hos FOF København har du en helt unik mulighed for at indspille din vokal i et professionelt lydstudie med den prisvindende danske producer, Noa Rosanes. På disse kurser får du praksiserfaring med at indsynge din vokal, og du lærer teknikker til at få det bedste ud af din stemme under indspilning med effekter og høretelefoner på.

Hvem henvender kurserne i studie og live sig til?

For at deltage på et af vores kurser i sang i studiet eller live, skal du have lidt grundlæggende sangerfaring samt mod på at synge solo og måske også at synge din egen stemme i flerstemmige arrangementer. Men du behøver ikke kunne læse noder.

Hvordan tilmelder jeg mig kurserne i studie og livesang?

Vi afholder kurserne i hjertet af Valby. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér