Skip to content
Sangundervisning hos FOF København

Syng en genre

Fordyb dig i din favorit musikstil og syng de sange, du holder allermest af

Musik taler til hjertet, og din sangstemme blomstrer, når du synger en musikstil, som du elsker og er passioneret omkring.

Hos FOF København og Nordsjælland kan du modtage sangundervisning i forskellige musikgenrer. Her vil du blive mødt af en sangunderviser og medkursist, som deler din interesse. Er du mest til jazz-sang, musical-sang, soul-sang eller noget helt fjerde? Hver genre har et unikt teknisk særpræg, som du lærer at mestre på et sangkursus hos os.

Uanset hvilken genre du vælger at modtage sangundervisning i, vil der efter behov indgå generelle sangtekniske elementer om vejrtrækning, støtte, kropsholdning og stemmebrug, og fordybelsen i tekstfortolkning, rytmik og melodik.

Tilmelding til kurser i syng en genre

Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér