Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Hensyntagende motions hold og kurser hos FOF København

Lyngby-Taarbæk Kommune

Specialhold i Lyngby-Taarbæk Kommune

Obs – vi udbyder i 2023 ikke sundhedscenterhold i Lyngby. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

I samarbejde med Trænings- og rehabiliteringscentret i Lyngby-Taarbæk Kommune tilbyder FOF København opfølgningshold til borgere, der har afsluttet et forløb i forbindelse med en kræftsygdom i Trænings- og rehabiliteringscentret. Holdene er også åbne for borgere, som af andre årsager har brug for denne træning.

Bor du i Lyngby-Taarbæk Kommune, og har du brug for at fortsætte din træning med et opfølgende motionstilbud efter at have afsluttet et forløb i Trænings- og rehabiliteringscentret? Eller har du brug for samme type træning – også selvom du ikke har været tilknyttet centret tidligere?

I samarbejde med Trænings- og rehabiliteringscentret tilbyder vi små specialhold med maks. 8 deltagere til dig, som ikke kan deltage på vores almindelige aftenskolehold pga. et større behov for individuel vejledning og mere tid til de forskellige øvelser.

Specialholdene tilbydes som opfølgning på kommunens træningsforløb for borgere med kræftsygdomme. På den måde kan du fortsætte den type træning, som du kender fra Trænings- og rehabiliteringscentret, og du kan fortsætte, så længe du ønsker og har brug for vedligeholdende træning – sæson efter sæson.

Hvilken type specialhold kan jeg gå på i Lyngby-Taarbæk Kommune?

I samarbejde med Trænings- og rehabiliteringscentret udbyder vi to forebyggelses- og træningshold: ét for dig, der har afsluttet et forløb i forbindelse med en kræftsygdom, og et mere blandet hold for dig, der enten har afsluttet et forløb i forbindelse med kræft eller et andet forløb. Målet med vores træning er at få mere styrke og overskud i hverdagen.

Hvor og hvordan foregår træningen på specialholdene?

Træningen foregår i Trænings- og rehabiliteringscentrets lokaler på Lyngby Hovedgade. Når vejret er med os, træner vi også udendørs i den skønne slotspark, hvor vi medbringer diverse træningsrekvisitter. Alle specialhold er karakteriseret ved at være små hold med maks. 8 deltagere per hold.

Vi starter med opvarmning og benytter herefter træningsmaskiner og en række mindre træningsrekvisitter i undervisningen. Fokus er halvanden times effektiv træning med tid til, at individuelle behov kan tilgodeses. Der vil indgå elementer af konditionstræning, styrketræning, kropskontrol – og ved behov, også afspænding.

Hvem er min underviser?

På vores specialhold i Lyngby-Taarbæk Kommune får du kyndig vejledning af vores undervisere, som alle er uddannede fysioterapeuter.

Hvordan bliver jeg tilmeldt?

Du kan se vores forskellige hold på siden Forebyggelse og træning herunder. For at blive tilmeldt, skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket forløb vil egne sig bedst for dig.

Vil du vide mere?

For nærmere information og tilmelding kontakt os på tlf. 4596 0100 eller hej@fofkbh.dk.

Lyngby-Taarbæk Kommune logo