Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Hensyntagende motion hos FOF København

Forebyggelse og træning

Forebyggelse og træning i Lyngby-Taarbæk Kommune

FOF København tilbyder træning på specialhold til dig, som bor i Lyngby-Taarbæk Kommune og som har afsluttet et (kræft)forløb i kommunens Trænings- og rehabiliteringscenter – eller til dig, der af andre årsager har brug for denne type træning.

Ønsker du at fortsætte arbejdet med at genopbygge eller vedligeholde din funktionsevne og trivsel efter et endt kræftforløb eller et andet forløb i Trænings- og rehabiliteringscenteret?

På vores små specialhold med maks. 8 deltagere pr. hold har du mulighed for at træne under kyndig vejledning af vores undervisere, som er uddannede fysioterapeuter. Alle på holdet vil være i samme – eller en lignende – situation som dig selv. 

Kræft og styrke-holdene er for nuværende eller tidligere kræftpatienter, som ønsker målrettet træning, der tager højde for sygdomsforløbet.

Puls og styrke-holdene er for dig, der har afsluttet et forløb i forbindelse med kræft eller et andet forløb Trænings- og rehabiliteringscenteret og som nu ønsker at fortsætte med vedligeholdende træning.

På begge hold indgår elementer af konditionstræning, styrketræning, kropskontrol og eventuelt afspændingsøvelser. Når vejret er med os, træner vi udendørs i den skønne slotspark. Fokus er halvanden times effektiv træning med plads til individuelle behov.

Holdene er tilrettelagt i samarbejde med Trænings- og rehabiliteringscenteret i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Se holdene herunder, hvor du også kan læse mere om underviserne. Der er løbende optag på holdene, og du har mulighed for at fortsætte på holdet, så længe du ønsker. Prisen vil blive beregnet ud fra det antal mødegange der er tilbage på holdet, når du tilmelder dig.

For at blive tilmeldt, skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket hold vil egne sig bedst til dig. Kontakt os på tlf. 4596 0100 eller adm@fofkbh.dk for mere information og tilmelding.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér