Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær Arabisk hos FOF København

Arabisk - integreret arabisk - begyndere

Arabisk - integreret arabisk - begyndere

Vil du gøre verden større, og drømmer du om at lære arabisk? Den levantiske dialekt tales med regionale variationer i Syrien, Libanon, Jordan og Palæstina og er kendt af mange i den arabiske verden. Dyk ned i sprogkulturen og lær de allermest basale gloser til rejsen.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i integreret arabisk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.Kurset er målrettet til den som hurtigt ønsker at blive god til at tale arabisk, idet der ikke bruges tid på at lære at læse og skrive arabiske bogstaver. Vi har fokus på aktiv sprogbeherskelse med udgangspunkt i lette arabiske tekster skrevet med latinske bogstaver. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser