Skip to content
Lær Arabisk hos FOF København

Arabisk - levantisk dialekt - niveau A1

Den levantiske dialekt tales med regionale variationer i Syrien, Libanon, Jordan og Palæstina og er kendt af mange i den arabiske verden. Dyk ned i sprogkulturen og lær de allermest basale gloser til rejsen.

Vi fortsætter kurset med fokus på indlæring af det formelle skriftsprog, der benyttes i alle arabiske lande, samtidig med at vi øver videre på samtale i den moderne levantiske dialekt, som primært tales i Syrien, Libanon, Jordan og Palæstina.

Dyk ned i sprogkulturen og lær de allermest basale gloser til rejsen.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i arabisk – levantisk niveau A1 er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.Kurset er målrettet til den som hurtigt ønsker at blive god til at tale arabisk, idet der ikke bruges tid på at lære at læse og skrive arabiske bogstaver. Vi har fokus på aktiv sprogbeherskelse med udgangspunkt i lette arabiske tekster skrevet med latinske bogstaver. 

Hvem er målgruppen?

Levantisk dialekt niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du har sproglige forudsætninger svarende til 30 lektioners undervisning, og her har du her mulighed for at bygge videre og udvide dit ordforråd.

Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser