Skip to content
Lær Arabisk hos FOF København

Arabisk - standardarabisk - niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til arabisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i standardarabisk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse, hvor du ønsker at begå dig på simpelt arabisk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik, og undervejs vil du også få et indblik i den arabiske kultur.

Hvem er målgruppen?

Standardarabisk niveau A1+ er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Dine sprogevner svarer til 50-60 lektioners undervisning, og her får du mulighed for at bygge videre og udvide dit ordforråd.

Du forstår enkle skriftlige sætninger som f.eks. annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, f.eks. et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser