Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær engelsk hos FOF København

Engelsk - begyndere

Er du interesseret i verden, og vil du gerne kunne omgå dig i den? Lær engelsk og bliv en del af det 3. mest talte sprog i verden. Du kommer derfor langt med selv de allermest basale gloser, når du rejser rundt i verden. På dette kursus bliver du introduceret til det engelske sprog helt fra bunden af.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i engelsk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Vi snakker på et simpelt og tydeligt engelsk fra begyndelsen.

Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og praktiske ting som datoer, tid etc. Vi træner god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd som farver, tøj og andre grundlæggende kategorier.

Undervejs på kurset bliver du introduceret til den helt grundlæggende grammatik som de to former for nutid, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale i et trygt rum.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser