Skip to content
Lær engelsk hos FOF København

Engelsk - niveau A1

»A new start« for dig, der har lært lidt engelsk, men ikke føler dig i stand til at bruge sproget aktivt. Har du allerede en smule kendskab til engelsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i engelsk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie, hvor du ønsker at begå dig på engelsk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd for genstande i og uden for hjemmet, forbedret din udtale og bliver klædt på til spørge om vej i udlandet, finde et hotel og forstå et landskabskort. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik – særligt fokuserer vi på tider og bøjninger.

Her tager vi hul på sproget med en grundig og varieret træning med fokus på din mundtlige udtryksfærdighed, så det fremover bliver naturligt for dig at klare hverdagssituationer på engelsk. Derfor er det vigtigt, at vores samtalerum er trygt så vi kan udfolde os.

Hvem er målgruppen?

Engelsk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå sproget, men gerne vil forbedre dit aktive sprogbrug. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive korte tekster. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser