Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær engelsk hos FOF København

Engelsk – niveau A1+ – online

Engelsk – niveau A1+ – online

Har du allerede en smule kendskab til engelsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i engelsk niveau A1? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse, hvor du ønsker at begå dig på engelsk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau, så du kan klare dig på egen hånd. Du får udvidet dit ordforråd for genstande i og uden for hjemmet, forbedret din udtale og bliver klædt på til spørge om vej i udlandet, finde et hotel og forstå et landskabskort. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik – særligt fokuserer vi på tider og bøjninger.

Her tager vi hul på sproget med en grundig og varieret træning med fokus på din mundtlige udtryksfærdighed, så det fremover bliver naturligt for dig at klare hverdagssituationer på engelsk. Derfor er det vigtigt, at vores samtalerum er trygt, så vi kan udfolde os.

Hvem er målgruppen?

Engelsk niveau A1+ er for dig, som allerede kan forstå sproget, men gerne vil forbedre dit aktive sprogbrug. Du kan føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd.

Vil du vide mere om niveauet på kurset?

Se niveaubeskrivelse her

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sørge for at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, som der bruges i en fysisk baseret undervisning. F.eks. kan underviseren dele klassen, så deltagerne kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, og der kan så efterfølgende samles op med hele holdet. Derudover kan underviserens skærm og lyd deles og fungerer på den måde som tavle.

Og hvad med det tekniske?

  • Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.
  • Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.
  • Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser