Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Lær engelsk hos FOF København

Engelsk - niveau B1

Engelsk – niveau B1

Kan du allerede tale og forstå engelsk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i engelsk niveau A2 eller A2+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi især med din mundtlige udtryksfærdighed gennem samtaleøvelser, hvor du lærer at give udtryk for dine synspunkter om forskellige emner på et rimeligt niveau. Vi gør meget ud af samtalen, så dit sprog bliver både nuanceret og præcist.

Vi arbejder også med at diskutere indholdet af de tekster og artikler, som vi læser. Vi arbejder derfor især med aktiviteter, der træner den mundtlige udtryksfærdighed, så du bliver tryg og selvsikker i dine engelskkundskaber. I undervisningen lærer du grammatisk indhold og får udvidet dit udtryks- og ordforråd på engelsk gennem spil og quizzer. Det er vigtigt, vi har det sjovt mens vi lærer! Undervejs læser vi tekster om et så varieret og aktuelt udvalg af emner som muligt. Ønsker fra deltagerne kan også tages op og inkluderes i undervisningen.

Hvem er målgruppen?

Engelsk niveau B1 er for dig, der forstår hovedindholdet i dagligdags emner samt udsendelser i radio og tv, hvor der tales klart og tydeligt. Du forstår tekster i hverdagssprog eller med relation til dit arbejde. Du kan klare de fleste situationer, der opstår ved rejser i udlandet. Du kan indgå uforberedt i samtaler om hverdagsemner og kan fortælle en historie eller give et kort resumé af en bog eller film. Du kan skrive en enkel og sammenhængende tekst og skrive personlige breve, hvor du beskriver oplevelser og indtryk. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér