Skip to content

Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).

Finsk – niveau A1

Finsk – niveau A1

Hvis du allerede har en smule kendskab til finsk eller måske tidligere har deltaget i et begynderkursus i finsk, så er dette kursus måske noget for dig.

Kurset er en fortsættelse af efterårets kursus »Finsk – begyndere«, hvor vi arbejder videre i vores grundbog »Suomen mestari 1 Uudistettu«. Bogens resterende kapitler lægger op til følgende temaer:

Kapitel 5: Hverdag

Kapitel 6: Bolig

Kapitel 7: Rejser

Kapitel 8: Gæster

Kapitel 9: Arbejde

Med udgangspunkt i grundbogens temaer udvider vi ordforrådet og træner elementær talefærdighed. Undervejs vil du også få indblik i finsk kultur og samfundsforhold, når vi læser små aktuelle nyheder og ser korte filmklip i undervisningen.

Undervisningsmateriale

Grundbogen »Suomen mestari 1 Uudistettu« (ISBN 9789511334231) samt billedordbogen »Tuhat sanaa suomeksi« (ISBN 9789511314967) kan købes ved fællesbestilling første mødegang. Herudover skal der påregnes en mindre udgift på 50,00 kr. til udleverede handouts.

Du er velkommen til at kontakte underviser Rosanna Lavendel Frost på e-mail info@finsksprogogkultur.com eller tlf. 3119 1225, hvis du har spørgsmål til kurset.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

SPROG

Se alle aktuelle kurser