Skip to content
Lær fransk hos FOF København

Fransk

Bonjour! Lær fransk på aftenskole i København

Har du lyst til at lære at tale det smukke franske sprog flydende, så du kan begå dig i Frankrig og andre fransktalende lande? Tag et franskkursus på aftenskole. Her kan du lære fransk fra grunden eller få genopfrisket gloserne og blive endnu bedre til fransk, samtidig med at du lærer mere om Frankrig og får større indblik i fransk kultur og samfund.

Vi tilbyder franskundervisning på flere niveauer, og vi har franskkurser for begyndere og for øvede. Lær fransk i København eller i en af de andre kommuner vi dækker. Med franskundervisning på aftenskole hos FOF København bliver du undervist af kompetente og erfarne sprogundervisere, der hjælper dig til at mestre det franske sprog. Hvis du har brug for at lære fransk på rekordtid, kan du også vælge et lynkursus i fransk på en uge med intensiv franskundervisning. Er du i stedet øvet og ønsker at udfordre dig selv finder du avanceret niveauer hvor der blandt er fokus på at læse skønlitteratur og drøfte aktuelle samfundsforhold.

Hvor har I franskundervisning?

Du kan tage et franskkursus hos FOF København i hele hovedstadsområdet. Se mere information på de enkelte kurser.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i fransk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2