Skip to content
Lær græsk hos FOF København

Græsk – niveau A1 – online

Græsk – niveau A1 – online

Har du allerede lidt kendskab til græsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i græsk for begyndere?

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie i Grækenland, hvor du ønsker at begå dig på simpelt græsk, eller hvis du vil læse mere eller mindre flydende.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi med sætningskonstruktion og læsning. Vi repeterer basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til f.eks. at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik og simpel syntaks.

Vi fokuserer særligt på, hvordan man laver små sætninger, udsagnsord i nutid og navneord. Du lærer også datid og de vigtigste stedord. Undervejs vil du få et indblik i den græske kultur, og vi læser tekster og dialoger, der handler om forskellige lokale traditioner og højtider. 

Hvem er målgruppen?

Græsk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår skriftlige sætninger som vejledninger og anvisninger, og du har styr på alfabetet. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster som f.eks. en lille historie om dig selv, en dialog eller et postkort.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sikre, at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, der bruges i en fysisk baseret undervisning. Bl.a. kan underviseren dele klassen, så deltagerne kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, og der kan så efterfølgende samles op med hele holdet. Samtidigt kan underviserens skærm og lyd deles, og den kan på den måde fungere som tavle.

Og hvad med det tekniske?

Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.

Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.

Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser