Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær græsk hos FOF København

Græsk – begyndere – online

Græsk – begyndere – online

Elsker du Grækenland, og drømmer du om at lære græsk? Grækerne lyser op af begejstring, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Grækenland.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i græsk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige, hvor du kommer fra, og hvad du laver til hverdag. Du bliver også klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Vores fokus på holdet er i høj grad en enkel kommunikation i hverdagssituationer, men kurset er også for dig, der ønsker at komme i gang med at lære det græske sprog fra bunden.

Du bliver introduceret til alfabetet, det græske sprogs opbygning og grundlæggende grammatik, og du kommer til at kunne sammensætte helt simple sætninger, som du senere vil kunne bygge videre på, hvis du fortsætter med at lære græsk.

Vi læser korte tekster som f.eks. enkle dialoger og beskrivelser af hverdagssituationer, og du lærer at skrive ved hjælp af små hjemmeopgaver.

Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur og grækernes hverdag.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her. 

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sørge for, at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, der bruges i en fysisk baseret undervisning. Bl.a. kan underviseren dele klassen, så deltagere kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, og der kan så efterfølgende samles op med hele holdet. Samtidigt kan underviserens skærm og lyd deles, og den fungerer på den måde som tavle.

Og hvad med det tekniske?

  • Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.
  • Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.
  • Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.

Undervisningsmaterialet:

Vi benytter »Ti kanete«, og der suppleres med underviserens eget materiale, der sendes som pdf-filer.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser