Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær græsk hos FOF København

Græsk – begyndere – sommer

Græsk – begyndere – sommer

Elsker du Grækenland, og drømmer du om at lære græsk? Grækerne lyser op af begejstring, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Grækenland.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i græsk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige, hvor du kommer fra, og hvad du laver til hverdag. Du bliver også klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Vores fokus på holdet er i høj grad en enkel kommunikation i hverdagssituationer, men kurset er også for dig, der ønsker at komme i gang med at lære det græske sprog fra bunden.

Du bliver introduceret til alfabetet, det græske sprogs opbygning og grundlæggende grammatik, og du kommer til at kunne sammensætte helt simple sætninger, som du senere vil kunne bygge videre på, hvis du fortsætter med at lære græsk.

Vi læser korte tekster som f.eks. enkle dialoger og beskrivelser af hverdagssituationer, og du lærer at skrive ved hjælp af små hjemmeopgaver.

Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur og grækernes hverdag.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her. 

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser