Skip to content
Lær græsk hos FOF København

Græsk - niveau A1+

Har du allerede godt kendskab til græsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i græsk niveau A1? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie i Grækenland, hvor du ønsker at begå dig på simpelt græsk eller hvis du vil læse mere eller mindre flydende.

Hvordan foregår undervisningen?

På græskkurset niveau A1+ arbejder vi videre med sætningskonstruktion og læsning. Vi repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik og syntaks. Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur, og vi vil læse forskellige, kortere tekster eller dialoger.

Hvem er målgruppen?

Græsk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår skriftlige sætninger og har styr på alfabetet. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser