Skip to content
Lær græsk hos FOF København

Græsk - niveau B1+

Er du ved at have overblik over den græske grammatik, og har du mod på at læse korte originale græske tekster og tale om dem på græsk, så er dette holdet for dig. Eller har du færdiggjort vores kursus i græsk niveau B1?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus får du udvidet dit ordforråd og forbedret din talefærdighed gennem samtaler på et dagligdags og tilgængeligt græsk. Det primære fokus er læsning af græske tekster, så du trænes i at skrive forklarende om dine holdninger. Vi fortsætter med at gennemgå og træne grammatikken sideløbende med tekstlæsningen. Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur og historie.

Hvem er målgruppen?

Græsk niveau B1+ er for dig, der kan forstå samtaler om almindelige. Du kan forme mere komplicerede sætninger i alle tider og er blevet fortrolig med brugen af kasus.Du har en solid forståelse for dagligdagstekster og kan referere indholdet. Du forstår lettilgængelige noveller eller tekster som fx blogs, og du føre en samtale og redegøre for dine synspunkter i din tekstlæsning på et rimeligt niveau. Du kan også skrive tekster til dagligdagsbrug.

Max 10 deltagere.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser