Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – niveau A1 – online

Italiensk – niveau A1 – online

Har du allerede en smule kendskab til italiensk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Italien, hvor du ønsker at begå dig på simpelt italiensk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til f.eks. at fortælle om dig selv. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik – særligt fokuserer vi på passato prossimo (førnutid). Du lærer også at beskrive dit hus, bestille mad på restaurant og reservere et hotelværelse. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur og italienernes hverdag.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som f.eks. annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, f.eks. et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sikre, at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, der bruges i en fysisk baseret undervisning. Bl.a. kan underviseren dele klassen, så deltagerne kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, og der kan så efterfølgende samles op med hele holdet. Samtidigt kan underviserens skærm og lyd deles, og den kan på den måde fungere som tavle.

Og hvad med det tekniske?

Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.

Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.

Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser