Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – begyndere – intensivkursus

Italiensk – begyndere – intensivkursus

Skal du rejse eller studere i Italien og vil du gerne lære sproget, inden du tager afsted? Så pak kufferten med et intensivt sprogkursus for begyndere.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi intensivt med forståelse, udtale, ordforråd og grundlæggende grammatik på italiensk. Målet er på kort tid at blive i stand til at føre en simpel samtale og forstå, hvordan italienere udtrykker sig. Kurset vil give dig et godt udgangspunkt for efterfølgende at kunne forbedre dit italienske yderligere.

Grundbogen er bogen »Passaparola 1« som suppleres med materialer, der udleveres af underviseren.

Hvem er målgruppen?

Vores kurser i italiensk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi særligt fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen, men du bliver også introduceret til den helt grundlæggende grammatik, så du får en solid grammatisk base fra starten. Du lærer bl.a. at indlede en samtale, introducere dig selv, sige hvad klokken er og handle i supermarkedet. Vi øver forskellige hverdagssituationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille en cappuccino på den lokale kaffebar. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur og italienernes hverdag.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

SPROG

Se alle aktuelle kurser