Skip to content
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – begyndere – online

Italiensk – begyndere – online

Elsker du Italien, og drømmer du om at lære italiensk? Italienerne bliver enormt begejstrede, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Italien.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i italiensk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi særligt fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen, men du bliver også introduceret til den helt grundlæggende grammatik, så du får en solid grammatisk base fra starten. Du lærer bl.a. at indlede en samtale, introducere dig selv, sige hvad klokken er og handle i supermarkedet. Vi øver forskellige hverdagssituationer, så du f.eks. er klædt på til at spørge om vej eller bestille en cappuccino på den lokale kaffebar. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur og italienernes hverdag.

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sørge for at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, som der bruges i en fysisk baseret undervisning. F.eks. kan underviseren dele klassen, hvor deltagere kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, hvor der så efterfølgende kan samles op med hele holdet. Samtidigt kan underviserens skærm og lyd deles og fungerer på den måde som tavle.

Og hvad med det tekniske?

  • Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.
  • Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.
  • Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.

Undervisningsmateriale

Se info om undervisningsmateriale på dit kursus i bemærkningsfeltet herunder.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser