Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – niveau A2 – for seniorer

Italiensk – niveau A2 – for seniorer

Elsker du Italien, drømmer du om at lære italiensk, eller har du måske en italiensk svigerfamilie og venner som du gerne vil kunne tale med – og vil du gerne lære det i dit eget, rolige tempo? Italienerne bliver enormt begejstrede, hvis du forsøger dig på deres modersmål, og der åbner sig helt nye oplevelser, hvis du kan tale lidt med de lokale, når du er i Italien.

Hvordan foregår undervisningen?

Dette kursus er for dig, som allerede har lært noget italiensk, og som gerne vil forsætte med at lære sproget i dit eget, rolige tempo. Vi har ikke travlt, gentager ofte tingene og hygger os sammen. Kurset henvender sig til dig, som har brug for at der tages lidt flere hensyn og gerne vil have god tid til at lære italiensk i fællesskab med andre. I undervisningen har vi fokus på hverdagssprog og udtale, så du kan føre en simpel samtale, men du bliver også introduceret til grundlæggende grammatik. Vi øver forskellige hverdagssituationer, så du f.eks. kan spørge om vej, købe ind eller bestille mad på en restaurant. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur og italienernes dagligdag.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau A2 er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk, og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, som fx breve og personlige notater. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

SPROG

Se alle aktuelle kurser