Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – niveau A2 – intensivt weekendkursus

Italiensk – niveau A2 – intensivt weekendkursus

Planlægger du at gå til italiensk på et længerevarende kursus, og vil du gerne tyvstarte lidt? Eller har du måske allerede lært lidt italiensk før men behov for at få gentaget grundelementerne? På dette intensive 3-dages kursus i italiensk sprog og kultur, vil vi over en lang weekend i en afslappet og behagelig atmosfære have fokus på at komme godt videre med det italienske sprog.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi intensivt med forståelse, udtale, ordforråd og grundlæggende grammatik på italiensk. Målet er på kort tid at blive i stand til at føre en simpel samtale og forstå, hvordan italienere udtrykker sig. Kurset vil samtidig give dig et godt udgangspunkt for efterfølgende at kunne forbedre dit italienske yderligere.

Materiale

Grundbogen er »Passaparola 1«, som du gerne må anskaffe dig, før kursusstart.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau A2 er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk, og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, som f.eks. breve og personlige notater. 

Værd at vide

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

SPROG

Se alle aktuelle kurser