Skip to content
Lær japansk hos FOF København

Japansk – begyndere

Japansk – begyndere

Er du også fascineret af Japan, og drømmer du om at lære japansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i solens ophav.

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, om sæder og skikke og om den japanske hverdag. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i japansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple fraser. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser og rollespil, og ser filmklip for at dykke ned i udtalen. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.

Vi arbejder eksempelvis med subwaykort fra Tokyo og emballage fra et japansk supermarked som vi prøver at forstå. Vi lærer også tallene og arbejder med de japanske skrifttegn. Derfor skal du først lære to japanske alfabeter, og senere kanji (kinesisk skrifttegn).

Undervejs vil du også få et indblik i den japanske kultur og skikke, samt hverdagen i solens rige.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser