Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær japansk hos FOF København

Japansk - niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til japansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i japansk for begyndere?

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Japan, hvor du ønsker at begå dig på simpelt japansk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, om sæder og skikke og om den japanske hverdag. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk. På dette kursus øver vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau.

Vores kursus i japansk niveau A1 er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple fraser. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser og rollespil, og ser filmklip for at dykke ned i udtalen. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.

Vi arbejder eksempelvis med subwaykort fra Tokyo og emballage fra et japansk supermarked som vi prøver at forstå. Vi lærer også tallene og arbejder med de japanske skrifttegn. Undervejs vil du også få et indblik i den japanske kultur og skikke, samt hverdagen i solens rige.

Hvem er målgruppen?

Japansk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du har kendskab til alfabetet og kan læse forskellige simple tekster som eksempelvis skilte. Kontakt underviseren for valg af niveau og vejledning. Kurset er for deltagere med et sparsomt kendskab til japansk, hiragana og katakana svarende til japansk for begyndere.Kursusgebyret er lettere forhøjet, så vi kan starte hold med få deltagere. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér

SPROG

Se alle aktuelle kurser