Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Lær japansk hos FOF København

Japansk - niveau B1

Har du allerede en smule kendskab til japansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i japansk for A2/A2+?

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Japan, hvor du ønsker at begå dig på simpelt japansk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, om sæder og skikke og om den japanske hverdag. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk. På dette kursus øver vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau.

Vores kursus i japansk niveau B1 er for dig, der har kendskab til sproget. Med andre ord bygger vi videre på et sprogligt fundament fra tidligere kurser. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple fraser. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser og rollespil, og ser filmklip for at dykke ned i udtalen. Det vigtigste er, at du fortsætter i gang med at tale.

Vi arbejder eksempelvis med subwaykort fra Tokyo og emballage fra et japansk supermarked som vi prøver at forstå. Vi lærer også tallene og arbejder med de japanske skrifttegn. Undervejs vil du også få et indblik i den japanske kultur og skikke, samt hverdagen i solens rige.

Hvem er målgruppen?

Japansk niveau B1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du har kendskab til alfabetet og kan læse forskellige simple tekster som eksempelvis skilte. Kontakt underviseren for valg af niveau og vejledning. Kurset er for deltagere med 6-7 sæsoners undervisningserfaring og som kan løse hiragana og katakana svarende til japansk niveau A2/A2+ da vi har fokus på tale med lidt komplicerede sætninger.

Kursusgebyret er lettere forhøjet, så vi kan starte hold med få deltagere. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér

SPROG

Se alle aktuelle kurser