Skip to content
Lær kinesisk hos FOF København

Kinesisk - niveau B1

Moderne kinesisk/mandarin 

Kan du allerede tale og forstå kinesisk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i kinesisk niveau A2/A2+?

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Kina, Hong Kong, Macao, Taiwan, Singapore, hvor du ønsker at begå dig på simpelt kinesisk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi især med din mundtlige udtryksfærdighed gennem samtaleøvelser, hvor du lærer at give udtryk for dine synspunkter om forskellige emner på et rimeligt niveau. Undervisningen foregår primært på kinesisk alt efter deltagernes forudsætninger. Dvs. at såvel underviser som deltagere vil anvende kinesisk som mundtlig kommunikation til både at stille spørgsmål og afgive svar. Vi arbejder også med at referere indholdet af de tekster og artikler, vi læser, og fortsætter med at gennemgå grammatikken, som forklares på dansk. Undervejs vil du også få yderligere indblik i den kinesiske kultur.

Hvem er målgruppen?

Kinesisk niveau B1 er for dig, der forstår tekster i hverdagssprog eller med relation til dit arbejde. Du kan klare de fleste situationer, der opstår ved rejser i kinesisk. Du kan indgå uforberedt i samtaler om hverdagsemner og kan fortælle en historie eller give et kort resumé af en bog eller film. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér

SPROG

Se alle aktuelle kurser