Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær koreansk hos FOF København

Koreansk - niveau A1+

Koreansk - niveau A1+

Har du allerede kendskab til koreansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i koreansk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Korea, hvor du ønsker at begå dig på simpelt Koreansk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive med det koreanske alfabet, men der bliver også tid til at høre lidt om Koreas kultur, om sæder og skikke og om den koreanske hverdag. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk. På dette kursus øver vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau.

Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. På kurset fokuserer vi særligt på dialog og udvidet grammatik.

Hvem er målgruppen?

Koreansk niveau A1+ er for dig, der har overstået niveau A1, og som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. For deltagere med forudsætninger til at kunne læse og skrive det koreanske alfabet og kender almindelige høflighedsfraser.

Kontakt underviseren for valg af niveau og vejledning. Kursusgebyret er lettere forhøjet, så vi kan starte hold med få deltagere.  

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser