Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær norsk hos FOF København

Norsk

Hei! Lær norsk på aftenskole i København og få et forspring i samarbejdet med vores naboer mod nord

Norsk har fået fornyet opmærksomhed herhjemme – ikke mindst på grund af tv-serier som »Skam«, »Lykkeland« og »Hjemmebane«. Trods den fælles historie er der betydelige forskelle mellem sprogene i Danmark og Norge, og der kan sagtens være sprogbarrierer i samarbejdet mellem danskere og nordmænd. Et kursus i norsk vil berige dit næste besøg i Norge og klæde dig på til bedre at forstå og blive forstået, hvad end du rejser til Norge som turist, studerende eller på forretningsrejse. 

På vores norskkurser vil der være fokus på sprogets historie, fra urnordisk, vikingetiden, unionsopløsningen og op til i dag, ligesom du vil få indblik i norsk kultur og samfund, som vil være med til at sætte det danske sprog og den danske historie i perspektiv. Hvis du har brug for at lære norsk på rekordtid, kan du også vælge et lynkursus i norsk på en uge med intensiv norskundervisning. Du vil tillære et praktisk anvendeligt ordforråd, og udbygge din bevidsthed om de basale forskelle mellem dansk og norsk.

Her har vi norskundervisning

Du kan tage et norskkursus hos FOF København i København.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i norsk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.