Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær norsk hos FOF København

Norsk

Norsk

På dette kursus vil du på en sjov og lærerig måde lære norsk, med fokus på det norske talesprog, som har fået fornyet opmærksomhed herhjemme – ikke mindst på grund af tv-serier som: »Exit«, »Beforeigners«, »Atlantic Crossing« og »Lykkeland«

Et kursus i norsk vil berige dit besøg i Norge, i at forstå og blive forstået, hvad end det drejer sig om studier, arbejde eller rejse. For trods den fælles historie er der betydelige forskelle mellem sprogene i Danmark og Norge. På kurset vil der være fokus på sprogets historie i Danmark og Norge, fra urnordisk, vikingetiden, unionsopløsningen og til i dag, ligesom vi skal arbejde med vigtige forskelle i udtalen på norsk og dansk samt med fænomener på begge sprog, der vil tydeliggøre forskelle og ligheder de to sprog imellem. 

Du vil samtidig få indblik i norsk kultur og samfund, som vil være med til at sætte det danske sprog og den danske historie i perspektiv.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser