Skip to content
Online undervisning hos FOF København

Online sprogkursus og eneundervisning

Lær et sprog når og hvor det passer dig!

Vil du lære et nyt sprog, eller skal du have opfrisket gymnasiegloserne? Måske rejser du meget, måske har du en travl hverdag og har svært ved at passe et ”almindeligt” sprogkursus ind i dit liv. Sprogkurser som fjernundervisning online ved brug af brugervenlige programmer som Skype eller Zoom gør det muligt for dig at forbedre dine sprogkundskaber trods praktiske udfordringer. Opnå din sproglige målsætning og bestem selv, hvor du vil modtage undervisningen med et onlinekursus hos FOF København.

Du kan også få undervisning en-til-en i et klasselokale sammen med en underviser. Er I flere opretter vi også gerne et hold kun til jer. Kontakt os for mere information.

Tilmelding

Hvis du er interesseret i at starte på et online kursus eller et specialtilrettelagt sproghold, kan du kontakte FOF København på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Hvem passer kurserne til?

Kurserne skræddersyes til lige netop dig. Uanset om du har brug for at finpudse dit sprog i arbejdsøjemed, på grund af en kommende rejse eller om du ønsker at opfriske dine sprogkundskaber af andre årsager, kan et online sprogkursus i et fremmedsprog skærpe dine sprogkompetencer eller give dig helt nye. FOF København tilbyder mulighed for fjernundervisning online uanset dit niveau, og når en aftale med en underviser er kommet i stand, kan du starte, så snart det passer dig.

Lige nu tilbyder vi online fjernundervisning i engelsk, fransk, italiensk og spansk, men har du ønsker om fjernundervisning i et andet fremmedsprog, er der formentlig også mulighed for det. Med et online sprogkursus er du sikret kvalitetsundervisning så du kan udvikle din sprogkompetencer. 

Hvad er prisen?

For eneundervisning er prisen 600 kr. pr. klokketime og undervisningen købes som udgangspunkt i blokke af 10, 15 eller 20 klokketimer. Har du andre ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Hvis I er en mindre gruppe, der sammen ønsker at forbedre jeres sprogkundskaber sammen – hvad enten det er online eller i et klasselokale – finder vi også en løsning til jer.

Hvor foregår undervisningen?

Som hjemmekursist bestemmer du helt selv, hvor du vil tage kurset. Uanset du befinder på dansk grund eller på den anden side af jorden kan du selv skræddersy fjernundervisningen så det passer ind i netop din hverdag. Undervisningen afvikles som webinar, så det kræver blot, at du har en computer med internetforbindelse. Hvis du hellere vil undervises i et klasselokale, vil sprogundervisningen foregå i et af FOF Københavns lokaler i hovedstadsområdet.

Retningslinjer

Du kan både blive undervist en eller flere gang ugentligt. Tidspunktet for undervisningen fastlægges på forhånd, og du skal melde afbud senest 24 timer inden undervisningen. Efter aftale med underviseren er der til en vis grad mulighed for at rykke undervisningen, så den passer ift. dit arbejde og andre aftaler.

Har du spørgsmål til vores online sprogkurser er du velkommen til at kontakte os på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.