Skip to content

Polsk - begyndere

Er du interesseret i Polen, og drømmer du om at lære polsk? Du kommer langt med at kunne en række basale gloser, når du rejser rundt i Polen.

Vi fokuserer især på at opøve et aktivt talesprog men arbejder samtidig med at læse og arbejder på fundamentet for at skrive sproget. Der bliver også tid til at høre om polsk kultur, om sæder og skikke og om hverdagen i et Polen, der har været under hastig forandring de senere år. Kurserne er også velegnede for erhvervsfolk, uden at de dog er rettet mod et erhvervssprog.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i polsk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og begå dig i dagligdagssituationer, fx at købe ind, at bestille på en restaurant, at spørge ind til personlige oplysninger.

Du bliver introduceret til det polske alfabet, høflighedsfraser, formelle og uformelle hilsner og hverdagsudtryk. Vi træner talesprog via rollespil, samtaler og diskussioner i par eller grupper og følge med i polsksprogede medier. Vi bruger video- og audiofiler, samt præsentationer og ordspil.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser