Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Sprog og kommunikation hos FOF København

Polsk – niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til polsk, og drømmer du om at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i polsk for begyndere? Dette kursus vil gøre dig i stand til at bruge dagligdags udtryk og basale vendinger på polsk. Du vil lære at begå dig simpelt på polsk og forstå mere og mere af det spændende sprog.

Undervisningen

På dette kursus fokuserer vi primært på at øve dine talefærdigheder. Du bliver klar til at indgå i en samtale på et elementært niveau. Du lærer at sammensætte mere komplekse sætninger i nutid og stille mere præcise spørgsmål. Du får forbedret din udtale, og vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik.

Der bliver også tid til at høre om polsk kultur, mad, historie, skikke og om hverdagen i et Polen, der har været under hastig forandring i de seneste år.

Kurset er også velegnede for erhvervsfolk, uden at det dog er rettet mod et erhvervssprog.

Målgruppe

Polsk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan præsentere dig selv og stille enkelte spørgsmål på polsk. Du har sproglige forudsætninger svarende til ca. 30 lektioners undervisning, og her har du mulighed for at bygge videre og udvide dit ordforråd.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser