Skip to content
Lær portugesisk hos FOF København

Brasiliansk - lynkursus - begyndere

Drømmer du om at lære portugisisk og brasiliansk, og rejse med verdens 6. mest talte sprog? Brasilianerne lyser op af begejstring, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Brasilien. Her lærer du de mest nødvendige vendinger inden turen.

Hvordan foregår undervisningen?

På lynkurset får du indøvet de nødvendigste gloser og vendinger til ferien i Brasilien i et koncentreret og intensivt forløb. Der lægges vægt på udtale og opøvelse af et elementært ordforråd. 

Vores kurser i brasiliansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restauranter.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Undervejs vil du også få et indblik i den brasilianske kultur og brasilianernes hverdag. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

SPROG

Se alle aktuelle kurser