Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær portugesisk hos FOF København

Brasiliansk portugisisk – niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til brasiliansk portugisisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i brasiliansk portugisisk niveau A1?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi videre med det elementære talesprog, så du bliver endnu bedre til at klare dig på egen hånd. Du får udvidet dit ordforråd endnu mere, forbedret din udtale og bliver klædt på til små hverdagsdialoger. Vi arbejder også med grammatikken, men undervisningens fokus er på det mundtlige. Undervejs vil du også få et indblik i den brasiliansk kultur gennem dialogøvelser og de tekster vi læser.

Hvad er målgruppen?

Brasiliansk portugisisk niveau A1+ er for dig, som allerede forstår små hverdagsord og udtryk, og har forudsætninger svarende til omkring et helt års undervisning. Du kan forstå sammenhængen i korte beskeder og meddelelser, læse korte tekster samt finde bestemte oplysninger i fx hverdagsbrochurer. Du kan udveksle enkel small-talk og vendinger om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan også selv skrive korte beskeder og notater. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser