Skip to content
Lær portugesisk hos FOF København

Brasiliansk portugisisk – niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til brasiliansk portugisisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i brasiliansk portugisisk niveau A1 eller A1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus lærer du at læse og forstå forskellige korte tekster, fx avisartikler og små historier. Dit ordforråd forbedres yderligere, og vi fokuserer særligt på udtalen, så du kan udtrykke dig klart og præcist i en samtale. Vi øver os i at tale om dagligdags emner og aktuelle begivenheder.

Vi arbejder også videre med den basale grammatik efter behov. Undervejs vil du også få et indblik i den portugisiske kultur.

Hvem er målgruppen?

Brasiliansk portugisisk niveau A2 er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

SPROG

Se alle aktuelle kurser