Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær portugesisk hos FOF København

Brasiliansk portugisisk – niveau A2+

Brasiliansk portugisisk – niveau A2+

På dette kursus har vi fokus på samtale og talesprog for at øge ordforrådet. Vi fortsætter med grundbogen og andre opgaver, hvor vi gennemgår grammatik og grundlaget for at samtale på brasiliansk portugisisk. Vi gentager kort de regelmæssige og uregelmæssige verber i nutid, nærfremtid og datid (pretérito perfeito e imperfeito), og derefter tager vi fat på fremtid (futuro do presente) og førdatid (pluskvanperfektum).

På kurset vil du derudover lære nogle populære udtryk og ordenstal, og så bliver der også tid til at tale om brasiliansk kultur og historie.

Kurset er rettet mod dig, som har gennemført niveau A2 eller har været i Brasilien i længere tid. Eftersom læreren er fra Brasilien, er det den brasilianske variant af portugisisk, du lærer. Kursisterne kan dog også lære nogle gode råd og tips om den europæiske variant.

Er du i tvivl om dit niveau? Se vores niveaubeskrivelser her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser