Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær portugesisk hos FOF København

Europæisk portugisisk - niveau B1+

Har du allerede kendskab til portugisisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i europæisk portugisisk niveau B1?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus lærer du at læse og forstå forskellige korte tekster, fx avisartikler og små historier. Dit ordforråd forbedres yderligere, og vi fokuserer særligt på udtalen, så du kan udtrykke dig klart og præcist i en samtale. Vi øver os i at tale om dagligdags emner og aktuelle begivenheder, så dit sprog bliver nuanceret og præcist.

Den grundlæggende grammatik har du styr på, så vi skruer sværhedsgraden op efter behov. Undervejs taler vi om den portugisiske kultur, og du får indblik i fx traditioner, vaner, og dagliglivet i Portugal.

Hvem er målgruppen?

Europæisk portugisisk niveau B1+ er for dig, som forstår sammenhængende samtaler og oplæg og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser