Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær portugesisk hos FOF København

Europæisk portugisisk – samtalehold – niveau A1-A2

Europæisk portugisisk – samtalehold – niveau A1-A2

Holdet her er for dig, der er kommet i gang med at lære portugisisk, og som gerne vil blive mere sikker i dit talesprog, speede læringsprocessen op og få talt en masse. Vi har snuden lidt mindre i bøgerne end på et ”almindeligt” sproghold og benytter primært funktionel grammatik, som betyder, at den korrekte brug af sproget introduceres gennem brug i praksis.

På holdet arbejder vi med udgangspunkt i en række temaer indenfor dele af sproget, du ofte vil benytte i hverdagssituationer, og vi øver både ordforråd og verber gennem dialog. På den måde opnår du en sikkerhed i et anvendeligt dagligdagssprog, der klæder dig godt på til at gå i dialog med portugisisktalende herhjemme og i udlandet.

Falder du lidt udenfor det angivne niveau, men mener du, at holdet alligevel kunne være noget for dig, er du velkommen til at tage kontakt til underviseren før tilmelding.

SPROG

Se alle aktuelle kurser