Skip to content
Lær russisk hos FOF København

Russisk - niveau A2+

Har du allerede en smule kendskab til russisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i russisk for A2? Dette kursus er en god forberedelse til dine oplevelser i Rusland, hvor du ønsker at begå dig på simpelt russisk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive med det russiske alfabet, men der bliver også tid til at høre om Ruslands kultur, om sæder og skikke og om hverdagen i landet. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk. På dette kursus øver vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau.

Vi bruger »Møde i Petersborg« og er på holdet nået til det 10. kapitel. Vi supplerer bogens tekster med niveaumæssigt tilsvarende læsning af russiske blader og aviser. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv eller stille simple spørgsmål, der gør at du nemmere kan komme ind under huden på Ruslands befolkning.

Hvem er målgruppen?

Russisk niveau A2+ er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du kender til alfabetet og forstår enkle skilte. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser