Skip to content
Lær russisk hos FOF København

Russisk - niveau B2+

Kan du allerede tale og forstå russisk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i russisk niveau A2+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øver vi os i at udtrykke os ubesværet og mere frit gennem forskellige dialogbaserede øvelser. Vi fokuserer på læsning af klassisk og moderne litteratur og historie. Der diskuteres ud fra avisartikler, skønlitterære tekster eller lignende, som vi læser sammen.

Vi vil også føre samtaler om politiske og kulturelle begivenheder og du får indblik i samfundsmæssige forhold. Vi arbejder med tekst og skriver hverdagstekster i et klart og forståeligt sprog. Den grundlæggende grammatik har du allerede styr på.

Hvem er målgruppen?

Russisk niveau B2+ er for dig, der kan forstå længere, sammenhængende samtaler og oplæg, og som kan følge med i en relativt indviklet ordveksling, forudsat at du har en pæn indsigt i emnet. Du forstår russiske film uden undertekster og er i stand til at læse undertekster på russisk. Du kan desuden læse og forstå debatartikler og de fleste skønlitterære værker. Du kan fremlægge synspunkter inden for et konkret emne, og du kan skrive detaljerede tekster, hvor du giver udtryk for dine personlige holdninger. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser