Skip to content
Lær spansk hos FOF København

Spansk

Hola! Lær spansk på aftenskole i København – vi har spanskkurser for begyndere og øvede

Vi tilbyder spanskundervisning på flere niveauer, og har spanskkurser for begyndere, for øvede og spanskkurser, hvor der kun tales spansk. Du kan lære spansk i København eller i en af de andre kommuner i hovedstadsområdet, hvor vi udbyder kurser. Spanskundervisningen hos FOF København bliver varetaget af kompetente og erfarne undervisere, som hjælper dig til at mestre det spanske sprog, så du er klædt på til at kommunikere med de lokale. Opbyg et stærkt ordforråd, få fod på grammatikken og få selvtilliden til at kaste dig ud i at samtale.

Har du brug for at lære spansk på rekordtid? Vælg et lynkursus i spansk med intensiv spanskundervisning i en hel uge. Hvis dit spanske er begyndt at flyde og du har udviklet en interesse for de aktuelle forhold i Spanien kan du melde dig på et af vores kurser, hvor sprogindlæring kombineres med samtale om samfundsforhold og politik i Spanien. 

Hvor kan jeg tage et spanskkursus?

Vi tilbyder spanskundervisning i bl.a. København, Hellerup, Holte, Kgs. Lyngby, Søborg og på Frederiksberg.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i spansk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Vores spanskkurser

Tag på en sprogrejse til Spanien ved at deltage i vores spændende spanskkurser hos FOF København og Nordsjælland. Uanset om du er nybegynder eller allerede har nogle færdigheder, tilbyder vi kurser på forskellige niveauer, inklusive muligheder for intensiv indlæring. Vores kurser er skabt til at dække alle behov, uanset om du ønsker en grundlæggende forståelse, dybere indsigt eller specifik træning til situationer som ferie eller studier i Spanien.

På vores spanskkurser er det ikke kun sproget, der er i fokus, men også en rejse ind i den spændende spanske kultur, de charmerende byer og den enestående natur. Vores erfarne spansklærere sikrer ikke blot, at du lærer sproget, men også at du får en fordybende oplevelse af den spanske livsstil. Uanset om du drømmer om at rejse til Spanien, studere i landet eller ønsker at styrke dine sprogfærdigheder i arbejdssammenhænge, har vi kurser, der passer til dig.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Måske du også er interesseret i...

FOF København og Nordsjælland har hvert år flere hundrede foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet og Nordsjælland. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som mere end 50.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.